Certificeringen

Certificeringen

Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg is op vele vlakken gecertificeerd. Deze certificeringen geven u als klant de garantie dat processen en procedures volgens een bepaalde norm worden uitgevoerd. Ons bedrijf beschikt over de volgende certificeringen:

SKL – Fedecom – VA-Keur – SBB Erkend leerbedrijf
SKL

Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg is een officieel SKL keuringsstation voor boomgaardspuiten en veldspuiten.Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) ziet toe op de kwaliteit en uniformiteit van de uitgevoerde keuringen en verzorgt de registratie van de uitgevoerde keuringen middels een uniek webbased registratiesysteem.

Bezoek website>>

Fedecom

Fedecom is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport. Fedecom behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en mechanisatiebedrijven in Nederland.

Bezoek website>>

VA-Keur

VA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Naast dat de medewerkers van Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg conform VA werken, kunnen uw tractoren en machines bij ons ook volgens de VA norm gekeurd worden.

Bezoek website>>

SBB Erkend leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Bezoek website>>