Disclaimer

Deze website (www.bergtuinmachines.nl) is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg bv is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Inhoud
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van typ-, prijs-, en programmeerfouten.
Foto’s en teksten van deze website mogen zonder toestemming van Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg bv niet worden gebruikt door derden.

Analytics
De website van Landbouwmechanisatiebedrijf Jan van den Berg bv maakt gebruik van Google Analytics, een programma voor webanalyse die wordt aangeboden door Google. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om onze site nog beter af te stemmen op de behoefte van de bezoeker.